Most két dolgot is ajánlanék nektek (egy posztban), ahogyan az amcsi ABC csatorna is tette új promójával (annó).
- Egy csodálatos zenét: az együttes neve; The Fray (egyik kedvenc együttesem, kedvenc számom), az új cd-jükről (mely februárban debütált) a "You Found Me" című szám- hatalmas sikernek örvend így is.-
- És a híres Lost sorozat 5.évadát, mely hétfőn este megérkezik végre a magyar AXN csatornánkra is. Akik nézték a 4. évadot azoknak ez a kis videó jól feleleveníti majd, hogy is maradtunk körömrágva a TV előtt az évad végén.
..."We have to go back!"...

Akik eddig nem nézték a sorozatot; egy rövid kis ismertető:
Egy repülőgép-szerencsétlenség 48 túlélője egy trópusi szigeten harcol az életben maradásért. A szigeten rekedtek között vannak barátok, ismerősök és ellenségek, ám csakis együtt képesek felvenni a harcot a dzsungel mélyéből eredő fenyegetéssel. Ez az izgalmas, minden percében misztikus és félelmetes kaland az emberekből a legjobbat vagy talán épp az ellenkezőjét, a legrosszabbat hozza ki.
szereplők:
Matthew Fox (Jack Shephard)
Evangeline Lilly (Katherine "Kate" Austen)
Dominic Monaghan (Charlie Pace)
Jorge Garcia (Hugo "Hurley" Reyes)
Terry O'Quinn (John Locke)
Naveen Andrews (Sayid)
Emilie de Ravin (Claire Littleton)
Yoon-jin Kim (Sun Kwon)
Josh Holloway (Sawyer)
Daniel Dae Kim (Jin Kwon)
Malcolm David Kelley (Walt)

Feladó: Annmary

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr561049850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása