Beastie Boys - Body movin (1998)

 2009.03.25. 21:12

Én is ajánlok ezentúl nektek zenéket. Én most így hirtelen nem a leglegnagyobbakkal vagy az általam leglegnagyobbaknak tartottakkal kezdeném, de mindenféleképen nagyokkal...
Szóval néha rám jönnek impulzusok és "be-/rákattanok" pár napra valamilyen számra és a hangulatára és nem bírok menekülni belőle. Hát így próbálok csipegetni nektek, persze vajazva a minőségre :)
Elsőként most:
Egy klasszikus, az "amin felnőttünk (én és kortársaim)" kategória, 90-es évek, egy kis nosztalgia... személy szerint szerelmes vagyok a klippbe...

Rengeteg filmben hallhattátok már, talán nem is sejtve h kik ők..
Beastie Boys amerikai hiphop banda New York brooklyn-i és manhattan-i részéről.
A Beastie Boys-nak szokatlanul hosszú ideje van kritikai és üzleti sikere. Zenéjük leginkább rap, mely gyakran keveredik egy kis funk-kal, jazz-zel, rock-kal és punk-kal. Jelentős hatásuk van a hiphop szférán belűl és kívül egyaránt.
A jelenlegi négy tag zsidó származású. Zenéjük ismert a változatosságról, a zenei stílusok kísérletezgetéseiről, komolytalan, vicces viselkedésükről valamint homályos mondanivalóikról.
A három alaptag: Adam Horovitz, Michael Diamond, Adam Yauch.

Feladó: Annmary

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr41025759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása