Adventureland (2009)

 2009.03.19. 20:43

HAMAROSAN A MOZIKBAN!

1987 nyara: James Brennan friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint munkát vállalni a helyi vidámparkban. Isten veletek német sörök, világhírű múzeumok és édes francia lányok! James-t ezen a nyáron türelmetlen apukák, plüssmackók és vattacukorért nyivákoló gyerekek várják. A rémálomba illő nyár azonban életre szóló kalandba fordul, amikor James pont ott talál rá a szerelemre, ahol a legkevésbé számít rá.

Greg Mottola író-rendező saját élményei alapján készítette el filmjét, amelyen érződik a pontos hely- és emberismeret. Jesse Eisenberg alakítása egyszerre szívbemarkoló és szórakoztató, A tintahal és a bálna mellett az Adventurelandben is bizonyságát adja, mennyire ért az ifjúkori szorongás kifejezéséhez. Az Adventureland mulatságos felnőtté válási története mindazokhoz szól, akik dolgoztak már embert próbáló munkahelyeken, mégsem cserélnék el az élményt semmiért.

Lányok figyelem! Szívtipró a közelben, Ryan Reynolds személyében. ( Kár, hogy csak egy kisebb szerepet kapott a filmben.)

 

 

Szereposztás:
Jesse Eisenberg (James Brennan)
Kelsey Ford (Arlene)
Michael Zegen (Eric)
Ryan McFarland (Brad)
Jack Gilpin (Mr. Brennan)
Wendie Malick (Mrs. Brennan)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr301012766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annmary 2009.03.19. 22:42:21

...de abban a piciben is ámulok bámulok milyen seggszi! ;)
jó film lesz! megnézzük!
süti beállítások módosítása