Magam is meglepődtem mikor megláttam a hírt, Natasha Richardson Kanadában síbalesetet szenvedett ami után úgy tűnt még semmi baja. A színésznő egy látszólag teljesen ártatlan baleset után került súlyos állapotba. Egy kezdőknek kialakított sípályán gyakorolt oktató felügyeletével, mikor elesett. Bukósisak nem volt rajta, de a szemtanúk szerint nevetve pattant fel, és még egy papírt is aláírt, hogy nincs szüksége orvosi ellátásra. Csak egy órával azután kezdett erős fejfájásra panaszkodni, hogy visszatért a hotelszobájába. Utána azonnal kórházba vitték. New Yorkba szállították eszméletlenül. A férje, Liam Neeson meghalni hozta haza, hogy még egy napot a családjával tölthessen ugyan is időközben beállt nála az agyhalál.

Natasha Richardson több mint harminc hollywoodi filmben szerepelt, például az 1990-es A szolgálólány meséjében, a 98-as Apád-anyád ide jöjjön!-ben, az Álmomban már láttalak-ban Jennifer Lopezzel játszott, Koltai Lajos Este című filmjében az anyjával. A filmeknél nagyobb elismerést hoztak neki a színpadi szerepek, játszott Opheliát a Hamletben, Helenát a Szentivánéji álomban, és 98-ban Tony-díjat kapott a Kabaré című musicalért.

A rajongók még reménykednek, de agyhalálból már sajnos nincs visszaút. Borzalmas tudomásul venni amikor egy ilyen tehetséges és fiatal kincset veszítünk el, ugyan ezt lehetett érezni tavaly Heath Ledgernél kinek halálhíre ledöbbentette és sokkolta a közönséget, és akinek távozását talán még mai napig nem vettük tudomásul. Mindannyian örökké élnek filmjeikben!

Feladó: Itike

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr411010588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annmary 2009.03.19. 22:33:35

Istenem de szörnyű! .. és igen én sem tudom még most sem felfogni Heath halálát sem... r.i.p. :(
süti beállítások módosítása