Az egész világ egyetlen színpaddá változik a Music Televison jóvoltából. A csatorna minden péntek este egy-egy világsztár koncertjét hozza el 162 ország zene kedvelőinek. A hetente jelentkező World Stage című műsorban a világ különböző pontjain fellépő sztárokat nézhetjük meg. A sorozat e heti házigazdái a:

Franz Ferdinand

 

Rockegyüttes a teaszürcsölő szigetországról, amit 2001-ben alapított két jó barát, Alex Kapranos és Bob Hardy, a skóciai Glasgowban. A csapat később kiegészült Paul Thomsonnal és Nick McCarthyval, így megalkotva a Franz Ferdinand végső felállását. A zenekart Habsburg–Lotaringiai Ferenc Ferdinánd főherceg után nevezték el. A Franz Ferdinand sikerét a Interpollal, Hot Hot Heattel közös őszi mini turnék, valamint első kislemezük, a Darts of Pleasure hozta meg. Majd pedig a következő kislemezzel a Take Me Outtal, és az első albummal, a cím nélküli, Franz Ferdinanddal biztosították be sikerüket. Zenéjük műfaja Post-punk revival, Indie Rock, Alternatív Rock és New Wave keveréke.

még pár videó hogy ráhangolódjatok (kedvenceim) :

-Michael
-Jeremy Fraser
-Ulysses
-és természetesen a best: Walk Away

Feladó: Annmary

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr61028090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása