Ki az aki nem szereti az angol humort? ... akkor hess innen, hess... olyan nincs! :D
Hol is kezdjem?...
Hát eléggé mérges voltam mikor levették a VH1 zenecsatornát félnaposra, és Comedy centrált tettek be helyette... De mostanra ráébredtem, hogy csodás dolog hogy lett ez nekünk. Ontják ránk a csodálatos angol humort. Aminek én már kiskoromban rabjává váltam. Azt hiszem én a Csengetett mylorddal fertőződtem meg még anno 7 éves korom környékén, majd persze jött Mr.Bean a macijával... Majd a Fekete Vipera csábított vissza újra. S most végre itt van Fry and Laurie sketch showja...

Stephen Fry és Hugh Laurie már az egyetemen is a legjobb barátok voltak, már akkor humoros jeleneteket (sketcheket) írtak szabadidejükben és már akkoriban a színpad szélén egyensúlyoztak.
Hugh Laurie akit Doktor Houseként ismert meg mindenki itthon, a brit sketch showban; az Egy kis Fry and Laurie-ban lett kultikus figurája az angol humornak.
Most végre mi is kapunk a jóból és láthatjuk a legendás műsor két évadját, melynek két főszereplője és egyben írója Stephen Fry és Hugh Laurie. Az abszurd humorú műsorból kiderül, hogy Laurie-t gyakran ragadja el a zene és ha nőnek született volna, nagyon csúnya lenne, Fry pedig szeret táncolni és élvezi püfölni legjobb barátját Hugh-ot.
 
Március 20-tól a Comedy Central a sketch show 3. és 4. évadját tűzi műsorra minden pénteken 22:30-tól.
Készítsétek a rekeszizmokat és a zsepiket! :D

addig is bemelegítésnek pár a legjobbak közül (Satinak köszönhetően magyar felirattal) (higgyétek el ezt is nagyon nehezen válogattam össze a rengeteg kedvencem közül... hihetetlenek!;))

Hey Jude: https://www.youtube.com/v/nkpNkBFUKMM&hl
Mr.Bimb-ó: https://www.youtube.com/v/hrEVMpY5mso&hl
A feldúlt nő: https://www.youtube.com/watch?v=7BWR_5BSWEY
Mr.Burmie: https://www.youtube.com/watch?v=znZuH2BU0FE
A nap mikor otthon felejtettem a lábaiamat: https://www.youtube.com/watch?v=WF8GVQkOgv8
Gonosz tejkehely: https://www.youtube.com/watch?v=-hKIOyx8H1U

...youtube

Írta: Annmary

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr721012853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása