Végre újra itt a Showder Klub hétfő esténként. Bevallom őszintén, mikor elkezdtem nézni a legeslegelső részt, nemigazán tetszett a műsor, aztán végül is egyre többször belemerültem a hétfői marathoni iskolai napjaim után. Egészen megszerettem őket, sőt mikor megláttam a reklámot, hogy újra lesz, hát az nagyon jó érzés volt számomra. Kedvencem nincs, egyszerűen mindeki zseniális. Ajánlom Nektek is, mert még tud adni egy kis hétvégi életérzést a hét elejére. Szóval akkor ma, az RTL-en 22:15-kor találkozunk! :)

Annak, aki esetleg még nem találkozott volna a műsorral, annak itt egy rövid leírás a portról.

Klasszikus stand up comedy-show, a tengeren túl és Nyugat-Európa legnépszerűbb humorformátuma - az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

A saját életüket, a hazai celebvilágot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegető fiúk újra támadnak egy-egy órára hétfő esténként, és garantált, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.

port.hu

Mellé szolgálok egy ízelítő "kis"videóval!

Feladó: Itike

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr521034376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása