Ezúttal egy szószerint új ETALON-t kell, hogy bemutassak. A klip és a dal már a megjelenése előtt nagy botrányt keltett a félreérthető cím miatt. Tehát akkor most elmagyarázom ha még esetleg nem botlottatok volna bele valamelyik pletykarovatban. Szóval ha kimondjuk, hogy If You Seek Amy ( ejtsd: if jú szík émi :), akkor tulajdonképpen ezt a rövidítést betűzzűk angolul: F.U.C.K. Me         hagyok egy kis időt kipróbálni, meg míg leesik a tantusz. Nekem is beletellett egy 5 percbe míg megértettem. Na most ez a "mozaikszó" nem igen jelent szépet... azt hagy ne részletezzem, hogy mit. Írjátok be egy fordítóba ha esetleg nem vagytok angolosak. Így írjátok: Fuck Me! :) Na ebből volt a felháborodás az amerikai anyukák körében, hogy a gyerekek egyszer csak elkezdték énekelni a Brit számokat és ezt énekelték... Az ellentmondás az egészben, hogy ép eszű ember amikor meghallja ezt a számot, és nem hívják fel rá a figyelmét, észre sem veszi. (legalább is szerintem) Szumma szummárum, Brit és csapata úgy döntött inkább kivágják az If You Seek-ből a K betűt, így If You See Amy lett belőle, ezzel még értelmetlenebbé téve az amúgy is ételmetlen refrént. Másfelől szerintem meg jó kis reklámfogás volt ez az egész az új klipnek amit pedig túl provokatívnak tituláltak. Nem tudom mi benne a provokatív miközben ezerszer többet mutató klippek is vannak. Mindegy is nem folyok ebbe bele mert beidegesedek! :) A lényeg, hogy itt a klip ami szuper jó lett, és a szám is toplistás. Jó szórakozást!

 

 

Dal letöltése

Feladó: Itike

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr161010383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annmary 2009.03.19. 22:38:41

ez nagyon beteg.... mármint nem a szám, hanem h ilyenekbe belekötnek. Egyszerűen muszáj volt nekik, ott van a zsigereikben... ezt soha nem fogom megérteni...
A szám ennek ellenére nagyon jó és a klipp is hozzá! Csak ismételni tudom magam; Britney szexibb mint valaha.
süti beállítások módosítása