Doktor House | Márc.11 21:20 TV2

 2009.03.11. 19:32

Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni a morcos képű dokit. Igen mindenki így emlegeti. Hát én inkább így: Egy olyan doktor aki mindent megtesz hogy megfejtsen egy relytvényt, legyen szó akár a beteg kínzásáról. Visszautasítja a társadalmi pózolást, és a szórakozását úgy elégíti ki, hogy mindenki életét megnehezíti maga körül. Persze a bunkóság, esetében is csak egy álarc, amivel megpróbál védekezni a külvilága megvetése előtt. Az álarc mögül próbálja a különleges betegségek mellet megfejteni az emberek viselkedését is, minden apró részletre figyelve előbb kiismeri az embereket, mint egy agyturkász... csak persze a maga érzelmei nehezek számára, kimutatni és persze felismernie beismernie őket.

Ezen a héten még egy ismétlést láthattok a TV2-n a 2. évad 11.részét (címe: A tudás: hatalom), mikor még House első igazi (egyetlen) nagy szerelme: Stacy újra visszatért House életébe...
Cameron a HIV tesztje miatt aggódik, House a Stacey-vel váltott csók eufóriájában tobzódik, Wilson viszont igyekszik józanul gondolkodni barátja helyett is. Ezalatt House egy elfoglalt háziasszonyból szeretné kihúzni a nő fizikai és mentális leépülésének lehetséges okait.

Aztán jöhet a VISSZASZÁMLÁLÁS mivel jövőhéten:
frissen ropógosan, a még amerikában sem befejezett- 5. évaddal ajándékoz meg minket a TV2! - amit nem igazán promóznak túl idehaza - (a Született felségeknek bezzeg egy hétig takarta a reklámja a főműsoridős filmek bal-felső sarkát..pfff (nem, én szeretem a Feleségeket is... csak soha nem tudom megfejteni a TV2 gondolatmenetét))

Feladó: Annmary

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr36996466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása