Mháásodik!

 2009.03.11. 18:28

Dr.GenyaÉs itt jön a második szerkesztő is! Üdvözöllek én is titeket!

Azt hiszem nem is szaporítom itt a szót; Itike mindent leírt tökéletesen helyettem!
Nemsokára úgy is kirajzolódik előttetek, hogy milyenek vagyunk, és hogy nyugodtan ránk bízhatod e magad egy média-/művészeti „termék” kiválasztásában!
 
Mint ahogy barátosném-szerkesztő társam mondotta: „Mi a ti szórakoztatásotokért vagyunk”, és hogy ha eljön az idő (17 óra 25 perc :D), és elkezdődik a Mónika show, akkor hogy érdemesen töltsd el azt az egy órácskát, inkább kapcsold ki a tv-t és nézz fel hozzánk ide az Etalon-ra, hogy mi ajánlhassunk neked egy sokkal hasznosabban eltölthető időintervallumot a programok tengerében…
 
Meglátod mi milyen filmért számoljuk vissza a perceket, milyen zenét hallgatunk ha éppen nincs semmi a mozgóképes-dobozban, vagy milyen színdarabért vesszük fel néha napján az elegánsabb ruhadarabokat…
 
Mivel nem vagyunk teljesen egyformák (mint általában az emberek; hisz ez teszi a világot érdekessé és élhetővé) így a mi ízlésünk sem teljesen azonos (de mégis nagyon-nagyon-nagyon hasonló:)), ezért is jártok így duplán jól, és ez már garancia lehet, hogy jó helyen jársz nálunk, ha megakarod találni korunk értékeit; mi tálcán kínáljuk neked!
 
Szóval ha felfedezel valamilyen azonos hajlamot az ízlésünk irányában, akkor maradj velünk és mi biztosítunk téged hogy nem maradsz le semmi jóról.
 
Ha magamat kéne jellemeznem: én inkább az a fajta, sorozatfüggő fajta ember vagyok (na nem a Rossalindára kell itt gondolni), - persze a nagy értékű mozifilmek világa mellett. Így majd biztosan észreveszitek hogy teljes mértékben azon leszek h promózhassam kedvenceimet-gyönyszemeimet :D
Azt hiszem első bejegyzésemmel is hódolok majd addictságom előtt…
 
…Aztán felkészülni, vigyázz, válassz és nézz!
Kockázatok és mellékhatások: nehéz kigabalyodni a végeláthatatlan körmondataimból!
Feladó: Annmary

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr68996346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itike 2009.03.11. 18:55:12

Imádom ezt a képet Genyáról. Olyan sekszi az a hurkateste!... Hihümmm segény kis töpsszli nem érti a célzsást! Hihümm.. nem, mert még kiscsike!
süti beállítások módosítása