Viva La Musica 1.rész

 2009.03.10. 22:59

Ezennel elkezdem annak a kronológiának az írását amiben összeszedem a valaha létezett összes legbulisabb, legsírósabb, legsikeresebb egyszóval történelmi, korszak teremtő zenéket amiket valaha hallott a világ! Ezeket ha összeválogatjátok, hatalmas retro bulikat lehet rendezni. Persze lesznek köztük újjak is, de többségében klasszikusak lesznek amiket csak úgy félfüllel hallani reklámokban vagy egyéb helyeken és esetleg nem is tudjuk, hogy milyen zene az. Legyen az pop, rock, rock'n'roll stb... Minden nap egy vagy 2 dalt fogok adagolni és tessék rendesen fel is dolgozni azokat a lábak illetve hangszálak segítségével! :)

Jöjjön is az első!

 

 

 

 

Boney M - Rivers Of Babylon (1978)

Dal letöltése

A Boney M. az 1970-es évek egyik legsikeresebb popegyüttese volt, az eurodisco egyik legnagyobb sztárja. Nemcsak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett. Az együttes szülőatyja Frank Farian zenei producer volt. Fénykorában a Boney M. a legendás svéd popcsapat, az ABBA legnagyobb vetélytársa volt. A diszkózene háttérbe szorulása az 1980-as évek első felében a Boney M.-et is érzékenyen érintette, ám ennek ellenére az együttes ebben az évtizedben is többször szerepelt a sikerlistákon. Több alkalommal koncerteztek Magyarországon is. Az évek során a zenekar több átalakuláson ment keresztül, s az új évezredben több különböző együttes is járja a világot Boney M. néven. forrás: wikipédia

Feladó: Itike

A bejegyzés trackback címe:

https://etalon.blog.hu/api/trackback/id/tr60994849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása